Välj en sida

Working Holiday på Nya Zeeland

 

För att verkligen uppskatta Nya Zeelands kultur och naturliga skönhet, måste du låta dig omfamnas av landet.
Skaffa dig ett Working Holiday-visum och dyk in i äventyret! Det här är utan tvekan det bästa sättet att uppleva allt som det här fantastiska landet har att erbjuda. Om du är intresserad av att jobba när du är här, har vi förberett allt till dig.

Ett Working Holiday-visum på Nya Zeeland ger dig friheten att tjäna lite extra pengar, något som gör att du kan spendera dem väl genom att se det här spektakulära landet från alla håll och kanter. Om du vill jobba på en fårfarm eller mitt i stadspulsen väljer du själv – möjligheterna är många.

Våra paket inkluderar boende på hostel, frukost varje morgon, gratis Wi-Fi, transfer från flygplatsen vid ankomst, ett informationsmöte och ett 12 månaders medlemskap i Work New Zealands jobbsökarmotor. Vi hjälper dig med allt det tråkiga, som att hitta intressanta jobb, skaffa SIM-kort, upprätta ett bankkonto och ordna skattenummer, så att du istället kan fokusera på alla de roliga sociala aktiviteter vi radar upp för dig.

Startpaketet ”The Big One” inkluderar all hjälp när det kommer till viktiga detaljer i jobbsökningsprocessen, boende och andra praktiska saker. Samtidigt har vi kastat in en hel del andra coola grejer till dig, som en guidad tur i staden, gratis entré till Auckland Museum, tur till Bay of Islands med utflykter till Cape Reigna och Ninety Mile Beach, givetvis en Pub Crawl med fria drinkar, en Maoriföreställning, surfing på sanddyner, sandboarding, kvällstur med kajak och en äkta nyzeeländsk barbeque. Phew! Du har med andra ord mycket att se fram emot.

Vi erbjuder Working Holiday-startpaket i Auckland och Christchurch.

Working Holiday-paket på Nya Zeeland

 

Hello Auckland

Hello Auckland

Att resa till Nya Zeeland på Working Holiday behöver inte vara en läskig upplevelse. Vårt Hello Auckland Package med IEP (Individualized Education Program) är utformat för att ge dig en problemfri ankomst och start på ditt NZ-äventyr.

läs mer

Få hjälp med resan


Våra resespecialister hjälper gärna till med inspiration, goda råd och planering av en resa utifrån dina önskemål.
Vi tror att personlig rådgivning och att dela erfarenheter är nyckeln till att hitta resan som passar dig perfekt.

Kontakta oss