Välj en sida

Bula Combo Pass - Fiji

Upplevelseresa i Stilla havet

Bula Combo Pass – Fiji

Ö-luff på Fiji

Fiji – 4-20 dagar

Undvik stressen med den här fantastiska kombinationen av flexibel övernattning och båtpass. Här åker du enkelt mellan de vackra Yasawaöarna, där du kan välja mellan 4, 6, 9, 11, 14 och 20 nätter samt transport mellan öarna. Du kan även använda passet för att utforska Mamanucaöarna med South Sea Cruises.

Om du gillar ”Fiji Time” och inte önskar att planera för mycket i förväg, så passar det här dig. Det ligger 20 öar på rad i ögruppen, men det finns endast övernattningsmöjligheter på 12 av dem. Boendet varierar i standard och stil, men de har alla en sak gemensamt – den typiska gästfriheten som finns på Fiji. Även om du inte vill ha en fast resrutt på Fiji, så rekommenderar vi att du har förbokat minst två nätter innan du lämnar Port Denarau, speciellt om du reser under högsäsong. Det är säkrast om du vill slippa att övernatta på stranden, även om det låter ganska härligt.

Resfakta

Pris från kr. 3.800,-

Priset inkluderar:

 • 4, 6, 9, 11, 14, 20 nätters övernattning
 • 5, 7, 10, 12, 15, 21 dagars ö-luff på Yasawaöarna
 • Gratis transfer till hamnen från utvalda boenden i Nadi
 • De flesta måltider.

Priset inkluderar inte:

 • Flygresa t/r Sverige – Fiji
 • Måltider som inte är inkluderade
 • Drycker
 • Valfria aktiviteter
 • Eventuellt visum
 • Reseförsäkring och resevaccinationer
 • Dricks till guider och chaufförer
 • Transfer till övriga öresorter från Yasawa Flyer
 • Transfer om du väljer att lägga till fler nätter.

Höjdpunkter:

 • Paradisstränder
 • Snorkling
 • Fantastisk natur

Bilder och video

Utforsk livet under vann på Fiji. Foto: Chris McLennan

Awesome Adventures Fiji tar deg med mellom öyene.

Bli kjent med den vennlige lokalbefolkningen.

Fiji venter på deg 🙂

Mer information om pakkene

ÖVERNATTNING OCH RESPAKET
Resorterna erbjuder ett urval av sovsalar och privata rum, vissa med delade faciliteter. Alla rum är utrustade med myggnät, men vi rekommenderar ändå att man tar med sig myggmedel. Det finns oftast inget varmvatten att tillgå på de enklaste boendena, vilket egentligen inte heller behövs på Fiji. Man klarar sig fint med ljummet vatten som erbjuds via den lokala vattenförsörjningen. Elektriciteten är vanligtvis på mellan solnedgång och midnatt, sedan stängs strömmen av. Eftersom de flesta resorter är relativt små med begränsad plats, är det möjligt att du inte får bo på precis den ö som du önskar. Om det skulle hända, kommer Awesome Fiji hjälpa dig att hitta ett annat boende som motsvarar dina önskemål.

Du kan välja mellan 1 eller 2 ”Coconuts”.

1 Coconut: sovsalar eller ”bures” (traditionellt hus av trä och halm).

Det är grundstandard på dessa resorter. Om du är den som behöver en hårfön är det här nog inte den rätta standarden för dig. Vanligtvis finns det inte varmvatten att tillgå, men ljummet vatten. Det är även mer troligt att det finns en fläkt på rummet än air condition. Kom ihåg att ta med dig egen handduk, tvål och andra nödvändigheter. Alla resorter drivs av fijianer, som är väldigt gästfria och älskar att ha besök av resenärer från när och fjärran.

Måltider är inkluderade i priset på alla 1 Coconut-boenden. Måltiderna är enkla men generösa och du kommer garanterat att bli mätt. De serveras vid samma klockslag varje dag.

Boenden som klassas som 1 Coconut: Barefoot Kuata (endast Standard Dorm), Wayalailai (Dorm och Lodge), Nagalia (Dorm och Standard Bure), Barefoot Manta (endast Dorm), White Sandy, Long Beach (Dorm och Standard Bure), Bay of Plenty, Gold Coast, Nabua, Safe Landing (Dorm och Standard Bure).

2 Coconuts: sovsalar och ”bures” (traditionellt hus av trä och halm).

Överlag mer moderna boenden med högre standard på faciliteterna än på 1 Coconut. Den härliga och gästvänliga fijianska atmosfären är dock densamma. Denna standard innebär att du alltid har en fläkt eller air condition på rummet. Dessutom är måltiderna vanligtvis mer varierade med flera olika rätter samt möjlighet att uppgradera. De är oftast inkluderade i priset och serveras vid fasta klockslag. Observera att du måste betala extra för måltider på vissa 2 Coconuts-boenden.

Boenden som klassas som 2 Coconuts: Bounty (Island Bure), Mantaray (Treehouse Bure), Blue Lagoon (Dorm och Lodge), Beachcomber (Lodge), Coral View (Dorm och Garden Bure), Coconut Beach Resort (Garden Bure), Octopus (Dorm och Private Bungalow).

Observera
Har du bokat 1 eller 2 Coconuts twin/double room är det även så du kommer att bo där det är specificerat. Men på Barefoot Manta, Barefoot Kuata, South Sea Island, Beachcomber och Mantaray är det endast möjligt att bo i sovsal. Om du önskar att göra en uppgradering till en högre standard, görs detta på plats och extra kostnader tillkommer. Vi rekommenderar att du med fördel bokar sovsal, särskilt om du reser under högsäsong (maj-augusti), då efterfrågan på dubbelrum är stor. De flesta resorter begär även att man stannar i minst två nätter. Båtturerna är begränsade till en tur per dag, vilket innebär att du inte kan hoppa på fler turer under samma dag.

Få hjälp med resan


Våra resespecialister hjälper gärna till med inspiration, goda råd och planering av en resa utifrån dina önskemål. Vi tror att personlig rådgivning och att dela erfarenheter är nyckeln till att hitta resan som passar dig perfekt.

Använd formuläret nedan eller ta kontakt med en av våra resespecialister direkt.

Vill du veta mer

Vill du veta mer om Bula Combo Pass - Fiji?

Skicka ett meddelande till oss så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Sending

Jenny Bjurenvall

Resespecialist
jenny@statravel.se
Tlf. 0771 47 48 50

Rod Ferguson

Resespecialist
rod@statravel.se
Tlf. 0771 47 48 50

Andrew Gillard

Resespecialist
andrew@statravel.se
Tlf. 0771 47 48 50

Fler upplevelseresor i Stilla havet

Kolla in andra spännande uppleveseresor i Stilla havet!

Coconut Cruiser – Fiji

Upplevelsesresa i Stilla havet
7 dagar – från 5 450 kr
Utforska några av de mest fantastiska platser som Fiji har att bjuda på. Det inkluderar ”Den blå lagunen”-området, platsen där den kända filmen med Brooke Shields spelades in samt de södra Yasawaöarna med sina vackra monolitiska berg.

läs mer

Island Time – Fiji

Upplevelsesresa i Stilla havet
6 dagar – från 4 995 kr
Önskar du att tillbringa tid på tre olika öar, som alla är perfekta på sitt eget unika vis? Det får du göra under denna 6-dagars upplevelseresa på Yasawaöarna.

läs mer

Nyhetsbrev från STA Travel

Bli den första som får inspirerande restips och de bästa erbjudandena från hela världen.

close-link