Välj en sida

Bula och
välkommen till Fiji

Destinationer

Fiji

Fiji är för många en drömdestination. Med över 300 öar
får du välja ut en eller flera som passar dina behov.

Kombinera gärna flera öar, så upplever du flera sidor av det som Fiji har att erbjuda. Det finns öar som är fulla av festglada backpackers till äkta strandparadis. Om du vill koppla av eller om du söker en adrenalinkick, så har Fiji något för dig.

Även om många kommer hit för att koppla av, finns det många coola aktiviteter för alla. Varför inte ta dykcertifikat, testa rappellering, ziplining eller snorkla med diverse hajar. 

 

Topp 5 upplevelser på Fiji

 

  1. Volontärarbete: Oavsett om du arbetar med barn eller miljön både under och över havsytan, så får du se en helt annan sida av Fiji. Lokalbefolkningen är mycket vänlig och du får verkligen uppleva hur det är att vara en local. Fiji time är något helt speciellt och du förstår det inte förrän du upplever det själv.
  2. Ta dykcertifikat: Har du inte dykcertifikat sedan tidigare, varför inte göra det i det kristallklara vatten som väntar på dig på Fiji. Välj mellan olika öar där du kan få ditt dykcertifikat, så du kan se allt som befinner sig under havsytan.
  3. Ö-hopping: Fiji består av mer än 300 öar, så nöj dig inte med att uppleva endast en! Välj mellan öar för festglada backpackers eller strandparadis för nygifta, här kan du välja och vraka. Varför inte kombinera flera öar och få uppleva lite av varje.
  4. Lär dig hemligheterna bakom ”Fiji cooking”: Detta är en dag fylld av underhållande historier och nyttiga tips. Du får även veta hemligheten bakom de traditionella matlagningsteknikerna som du även kan få användning av hemma. På Fiji används endast säsongsbaserade råvaror för att få till läckra fijianska och indiska smaker.
  5. Rappellering: De flesta kommer till Fiji för att koppla av och njuta av det lugna tempot, men det betyder inte att det inte finns något för adrenalin junkies. Rappellera 40 meter ned i en grotta och njut därefter av Fijis mest pittoreska plats. ”The Tau Caves”. Det finns också goda möjligheter att kombinera rappellering med ziplining.
Foto: Robbie Newman

Bilder

Våra resor på Fiji

Nedan hittar du en blandning av våra resor där Fiji utgör antingen
hela eller delar av resan. Kontakta oss om du vill veta mer!

Bula Fiji Welcome Pack

Ankomstpaket
1 natt – från 385 kr
Landar du på Fiji senare under dagen och hinner inte med färjan ut till öarna? Boka det här välkomstpaketet som gör din ankomst till Fiji så mycket enklare.

läs mer

Bula Combo Pass – Fiji

Upplevelseresa i Stilla havet
4–20 dagar – från 3 800 kr
Undvik stressen med den här fantastiska kombinationen av flexibel övernattning och båtpass.

läs mer

Coconut Cruiser – Fiji

Upplevelseresa i Stilla havet
7 dagar – från 5 100 kr
Utforska några av de mest fantastiska platser som Fiji har att bjuda på. Som ”Den blå lagunen”, där den kända filmen med Brooke Shields spelades in, plus de södra Yasawaöarna med sina vackra monolitiska berg.

läs mer

Island Time – Fiji

Upplevelseresa i Stilla havet
6 dagar – från 5 300 kr
Drömmer du om att tillbringa tid på tre olika öar, som alla är perfekta på sitt eget unika vis? Det får du göra under denna 6 dagar långa upplevelseresa på Yasawaöarna.

läs mer

Få hjälp med resan


Våra resespecialister hjälper gärna till med inspiration, goda råd och planering av en resa utifrån dina önskemål.
Vi tror att personlig rådgivning och att dela erfarenheter är nyckeln till att hitta resan som passar dig perfekt.

Använd formuläret nedan eller ta kontakt med en av våra resespecialister direkt.

Vill du veta mer

Vill du veta mer om Fiji?

Skicka ett meddelande till oss så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Sending

Eirik Bekkevar Nilsen

Resespecialist
eirik@statravel.no
Tfn: 0771 47 48 50

Anna Dahl

Resespecialist
anna@statravel.no
Tfn: 0771 47 48 50

Jenny Bjurenvall

Resespecialist
jenny@statravel.se
Tfn: 0771 47 48 50

Andrew Gillard

Resespecialist
andrew@statravel.se
Tfn: 0771 47 48 50