Välj en sida

Bula och
välkommen till Fiji

Destinationer

Fiji

Fiji är för många en drömdestination. Med över 300 öar kommer du garanterat att hitta en favorit.

Kombinera gärna flera öar, så att du får ett riktigt smakprov på allt Fiji har att erbjuda. Här finns öar fulla av festglada backpackers till äkta strandparadis. Fiji har något för alla, om man så vill koppla av eller söka adrenalinkickar.

Även om många kommer hit för att ta det lugnt finns det många coola aktiviteter för alla. Varför inte ta dykcertifikat, testa rappellering och ziplining, eller snorkla med diverse hajar.

 

Topp 5-upplevelser på Fiji

 

  1. Volontärarbete: Oavsett om du arbetar med barn eller miljön både under och över havsytan, så får du se en helt annan sida av Fiji. Lokalbefolkningen är mycket vänlig och du får verkligen uppleva hur det är att vara en local. Fiji time är något helt speciellt och du förstår det inte förrän du upplever det själv.
  2. Ta dykcertifikat: Har du inte dykcertifikat sedan tidigare, varför inte göra det i det kristallklara vatten som väntar på dig på Fiji. Välj mellan olika öar där du kan få ditt dykcertifikat, så du kan se allt som befinner sig under havsytan.
  3. Ö-hopping: Fiji består av mer än 300 öar, så nöj dig inte med att uppleva endast en! Välj mellan öar för festglada backpackers eller strandparadis för nygifta, här kan du välja och vraka. Varför inte kombinera flera öar och få uppleva lite av varje.
  4. Lär dig hemligheterna bakom ”Fiji cooking”: Detta är en dag fylld av underhållande historier och nyttiga tips. Du får även veta hemligheten bakom de traditionella matlagningsteknikerna som du även kan få användning av hemma. På Fiji används endast säsongsbaserade råvaror för att få till läckra fijianska och indiska smaker.
  5. Rappellering: De flesta kommer till Fiji för att koppla av och njuta av det lugna tempot, men det betyder inte att det inte finns något för adrenalinjunkies. Rappellera 40 meter ned i en grotta och njut därefter av Fijis mest pittoreska plats, ”The Tau Caves”. Det finns också goda möjligheter att kombinera rappellering med ziplining.
Foto: Robbie Newman

Bilder

Våra resor på Fiji

Nedan hittar du en blandning av våra resor där Fiji utgör antingen
hela eller delar av resan. Kontakta oss om du vill veta mer!

Bula Fiji Welcome Pack

Bula Fiji Welcome Pack

Landar du på Fiji senare under dagen och hinner inte med färjan ut till öarna? Boka det här välkomstpaketet som gör din ankomst till Fiji så mycket enklare.

läs mer
Bula Combo Pass – Fiji

Bula Combo Pass – Fiji

Upplevelseresa i Stilla havet
4–20 dagar – från 3 800 kr
Undvik stressen med den här fantastiska kombinationen av flexibel övernattning och båtpass.

läs mer
Coconut Cruiser – Fiji

Coconut Cruiser – Fiji

Upplevelseresa i Stilla havet
7 dagar – från 5 100 kr
Utforska några av de mest fantastiska platser som Fiji har att bjuda på. Som ”Den blå lagunen”, där den kända filmen med Brooke Shields spelades in, plus de södra Yasawaöarna med sina vackra monolitiska berg.

läs mer
Island Time – Fiji

Island Time – Fiji

Upplevelseresa i Stilla havet
6 dagar – från 5 300 kr
Drömmer du om att tillbringa tid på tre olika öar, som alla är perfekta på sitt eget unika vis? Det får du göra under denna 6 dagar långa upplevelseresa på Yasawaöarna.

läs mer

Få hjälp med resan


Våra resespecialister hjälper gärna till med inspiration, goda råd och planering av en resa utifrån dina önskemål.
Vi tror att personlig rådgivning och att dela erfarenheter är nyckeln till att hitta resan som passar dig perfekt.

Kontakta oss