Välj en sida

Lär dig engelska medan du reser

Språkresor

Om det finns något språk du borde kunna förutom svenska, så är det engelska.

Många tar för givet att det är ett språk som de flesta kan, men inte alla känner sig bekväma med att prata engelska i vissa situationer. Varför inte lära dig språket i ett spännande land som Nya Zeeland eller USA? Goda kunskaper i engelska, både skriftliga och muntliga, är en stor fördel när du ska ut i arbetslivet.

Lär dig engelska i England

Önskar du att lära dig korrekt brittisk engelska? Då rekommenderar vi att du tar en engelskakurs i London eller Oxford. Välj mellan en standardkurs, kurs i affärsengelska eller ta en Cambridgeexamen.

Läs mer 

Lär dig engelska i Indien

Lär dig engelska samtidigt som du njuter av livet på Goas vackra stränder. Vi erbjuder ett varierat utbud av engelskakurser, vissa i kombination med yoga- och matlagningslektioner.


Läs mer 

Lär dig engelska i Irland

I Dublin erbjuder vi flera engelskakurser, från standardkurser till affärsengelska och Cambridgeexamen. Förbättra din engelska medan du utforskar historiska byggnader och mysiga pubar.

Läs mer 

Lär dig engelska i Kanada

Våra engelskakurser i Vancouver sträcker sig från halvdagskurser till intensivkurser på 30 timmar i veckan. Det är även perfekt för dig som har ambitioner att ta en Cambridgeexamen. 

Läs mer 

Lär dig engelska på Nya Zeeland

Förbättra din engelska på en av våra kurser i Auckland eller Wellington. Vi har allt från standardkurser till Cambridgeexamen. 

Läs mer  

Lär dig engelska i Skottland

Lär dig engelska i en av Europas vackraste städer. Vi har både standard- och intensivkurser samt IELTS-examen och affärsengelska.

Läs mer 

Lär dig engelska i Sydafrika

Studera engelska i Kapstaden, som ofta blir utsedd till en av världens vackraste städer. Här samarbetar vi med en av Afrikas bästa språkskolor.

Läs mer 

Lär dig engelska i USA

Kan du tänka dig att förbättra din engelska i USA? Du kan välja mellan standard- och intensivkurs, kurs i affärsengelska, Cambridge- och TOEFL-examen.

Läs mer 

Få hjälp med resan

Våra resespecialister hjälper gärna till med inspiration, goda råd och planering av en resa utifrån dina önskemål. Vi tror att personlig rådgivning och att dela erfarenheter är nyckeln till att hitta resan som passar dig perfekt.

Använd formuläret nedan eller ta kontakt med en av våra resespecialister direkt.

Vill du veta mer

Vill du veta mer om Språkkurs i Engelska?

Skicka ett meddelande till oss så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Sending

Johanna Grahn

Resespecialist

johanna@statravel.se
Tlf. 0771 47 48 50

Rod Ferguson

Resespecialist

rod@statravel.se
Tlf. 0771 47 48 50

Andrew Gillard

Resespecialist

andrew@statravel.se
Tlf. 0771 47 48 50

Nyhetsbrev från STA Travel

Bli den första som får inspirerande restips och de bästa erbjudandena från hela världen.

close-link