Välj en sida

Språkresor

Res och lär dig språk samtidigt

En språkkurs är den perfekta starten på en längre resa.

Även om du inte nödvändigtvis talar språket flytande efter en kurs, så har du lärt dig tillräckligt för att göra dig förstådd, möta nya människor och uppleva ett land på ett helt annat sätt än som en vanlig turist.

Vill du komma åt det genuina under din resa? I många länder är det endast ett fåtal människor som kan kommunicera på andra språk än sitt eget modersmål. Gå en språkkurs och få baskunskaper i det lokala språket på plats. Vem vet vilka hemligheter du kommer att kunna plocka upp?

En språkkurs har du även nytta av när du kommer hem. Förutom att det ser bra ut på ditt CV att du har gått en språkkurs, är det ett stort plus att ha gjort det under en resa och övat språket på plats. Du har genast blivit en exotisk, spännande och initiativrik person.

STA Travel erbjuder kurser i olika språk i flera världsdelar.

Våra språkresor

Vi har språkresor till många länder, och på många språk.

Språkkurs i Ecuador

1 vecka – från 2 800 kr
Kombinera spanska med kite- eller surfkurs i Ecuador. Vi har kurser i Cuenca, Quito, Montanita och Manta. Om du vill uppleva det bästa av alla ställen rekommenderar vi en Travelling Classroom-kurs som besöker alla fyra platser.

läs mer

Språkkurs i Dominikanska republiken

1 vecka – från 3 580 kr
Dominikanska republiken är ett av de mest populära resmålen i Karibien. Lär dig spanska samtidigt som du lär känna landet. Kanske lockar det att kombinera språkkursen med danslektioner?

läs mer

Språkkurs i Uruguay

1 vecka – från 4 400 kr
Lär dig spanska i charmiga Montevideo, där du kan välja mellan traditionell kurs, kombinationskurs och privatlektioner. Skolan erbjuder även många aktiviteter, så att man lär känna staden och sina kurskamrater bättre.

läs mer

Språkkurs i Panama

1 vecka – från 3 100 kr
Bocas del Toro är ett tropiskt paradis med långa stränder, ett stort utbud av vattensporter och framförallt en avslappnad atmosfär. Den perfekta miljön för att lära sig spanska.

läs mer

Språkkurs i Mexiko

1 vecka – från 3 600 kr
Lär dig spanska under solen i Mexiko. VI har kurser i hela 4 städer. Se våra kurser som inkluderar DELE-examen och kombinerad spanska- och surfkurs.

läs mer

Språkkurs i Peru

1 vecka – från 3 700 kr
Har du någon gång funderat på att lära dig spanska och samtidigt jobba som volontär? I Peru kan du göra båda delar. Vi har kurser i både Cusco och Lima.

läs mer

Språkkurs i Colombia

1 vecka – från 3 400 kr
Lär dig spanska under den karibiska solen i Cartagena, eller i den moderna storstaden Bogotá. Spana också in kurserna som kombinerar spanska med salsadans!

läs mer

Språkkurs i Chile

1 vecka – från 4 400 kr
Vi har spanskakurser i huvudstaden Santiago och i Vina del Mar. Du kan även kombinera spanska med volontärarbete, så att du får möjlighet att praktisera dina spanskakunskaper.

läs mer

Språkkurs i Bolivia

1 vecka – från 2 900 kr
Lär dig spanska i bergiga Bolivia. Vi erbjuder standardkurs, intensivkurs och super-intensivkurs för de som vill lära sig spanska i ett svep.

läs mer

Språkkurs på Kuba

1 vecka – från 4 870 kr
Lär dig spanska samtidigt som du reser runt på Kuba! Följ med på en Travelling Classroom-kurs och lär dig spanska längs med vägen, eller ta en traditionell spanskakurs i Havanna.

läs mer

Språkkurs på Irland

1 vecka – från 5 460 kr
I Dublin erbjuder vi flera engelskakurser, från standardkurser till affärsengelska och Cambridgeexamen. Förbättra din engelska medan du utforskar historiska byggnader och mysiga pubar.

läs mer

Språkkurs i USA

1 vecka – från 7 800 kr
Kan du tänka dig att förbättra din engelska i USA? Du kan välja mellan standard- och intensivkurs, kurs i affärsengelska, Cambridge- och TOEFL-examen.

läs mer

Språkkurs i England

1 vecka – från 4 880 kr
Önskar du att lära dig korrekt brittisk engelska? Då rekommenderar vi att du tar en engelskakurs i London eller Oxford. Välj mellan en standardkurs, kurs i affärsengelska eller ta en Cambridgeexamen.

läs mer

Språkkurs i Kanada

1 vecka – Pris: kontakta oss för pris
Våra engelskakurser i Vancouver sträcker sig från halvdagskurser till intensivkurser på 30 timmar i veckan. Det är även perfekt för dig som har ambitioner att ta en Cambridgeexamen.

läs mer

Språkkurs i Sydafrika

1 vecka – från 4 360 kr
Studera engelska i Kapstaden, som ofta blir utsedd till en av världens vackraste städer. Här samarbetar vi med en av Afrikas bästa språkskolor.

läs mer

Språkkurs i Skottland

1 vecka – från 4 500 kr
Lär dig engelska i en av Europas vackraste städer. Vi har både standard- och intensivkurser samt IELTS-examen och affärsengelska.

läs mer

Språkkurs på Nya Zeeland

1 vecka – från 8 680 kr
Förbättra din engelska på en av våra kurser i Auckland eller Wellington. Vi har allt från standardkurser till Cambridgeexamen.

läs mer

Språkkurs i Taiwan

1 vecka – från 5 100 kr
Studera kinesiska (mandarin) i den fascinerande storstaden Taipei. Vi erbjuder både standardkurs och privatkurs.

läs mer

Språkkurs i Kina

1 vecka – från 7 800 kr
Vi har språkkurser i kinesiska i Shanghai, Beijing och Chengde, alla med olika intensitet och storlek på klasserna.

läs mer

Språkkurs i Brasilien

1 vecka – från 4 240 kr
Börja rundresan i Brasilien med en språkkurs i São Paulo eller Salvador de Bahia. Välj mellan standard-, intensiv- och privatkurs.

läs mer

Språkkurs i Sydkorea

1 vecka – från 4 950 kr
Har du alltid velat lära dig koreanska? Vi har språkkurser i Seoul där du kan ta standard-, intensiv- och privatlektioner.

läs mer

Språkkurs i Ryssland

1 vecka – från 8 450 kr
Lär dig ryska i historiska omgivningar i St. Petersburg eller Moskva. Välj mellan standard-, intensiv- och privatkurs.

läs mer

Språkkurs i Japan

1 vecka – från 4 500 kr
Oavsett om det är den fascinerande kulturen, ekonomin, eller de många tecknade japanska filmerna som gör att du vill lära dig japanska, så är en språkkurs i Japan alltid en oförglömlig upplevelse.

läs mer

Språkkurs i Costa Rica

1 vecka – från 4 100 kr
Lär dig spanska i vackra Manuel Antonio, på surfstället Tamarindo eller i huvudstaden San José. Du kan välja mellan standardkurs, privatkurs och en kombinationskurs med spanska och volontärarbete.

läs mer

Språkkurs i Argentina

1 vecka – från 4 500 kr
Vi erbjuder språkkurser i Buenos Aires och Mendoza. Du kan välja mellan grupplektioner, privata lektioner och intensivkurser. Det går också att kombinera spanskan med en kurs i tango.

läs mer

Spana in vår katalog för språkresor

 PDF-fil, 43 mb.
 Språk: Engelska

Öppna/ladda ner katalogen

Få hjälp med resan


Våra resespecialister hjälper gärna till med inspiration, goda råd och planering av en resa utifrån dina önskemål.
Vi tror att personlig rådgivning och att dela erfarenheter är nyckeln till att hitta resan som passar dig perfekt.

Använd formuläret nedan eller ta kontakt med en av våra resespecialister direkt.

Vill du veta mer

Vill du veta mer om Språkresor?

Skicka ett meddelande till oss så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Sending

Anna Dahl

Resespecialist
anna@statravel.no
Tfn: 0771 47 48 50

Synne Christensen

Resespecialist
synne@statravel.no
Tfn: 0771 47 48 50

Jenny Bjurenvall

Resespecialist
jenny@statravel.se
Tfn: 0771 47 48 50