Välj en sida

Roadtrip

Vem drömmer inte om att dra iväg ut på en landsväg och låta ödet bestämma var man hamnar? Det gör i alla fall vi på STA Travel, oavsett om det är i Australien, Nya Zeeland, USA eller södra Afrika, så kan vi sätta ihop den ultimata roadtripen.

Detta är något våra resespecialister själva har gjort och vi vet hur roligt det är att leta efter någonstans att bo, hitta nästa by man vill stanna i, räkna ut hur långt bensinen räcker och hitta de små gömda skatterna lite ”off the beaten track.”

Vi kan erbjuda både vanliga hyrbilar, enkla campervans och lyxiga husbilar. Det är upp till dig hur du önskar se landet.

Under varje land hittar du också förslag på resrutter, så ta en titt och se om du hittar din ultimata roadtrip.

Se våra förslag på roadtrips

Roadtrip i Australien

För många backpackers är en roadtrip genom Australien den ultimata resan. Genom att hyra en husbil får du boende och bil i ett och samma paket, vilket ger dig frihet att göra precis som du önskar.

Roadtrip på Nya Zeeland

Nya Zeeland har något för alla och det bästa sättet att uppleva detta avlånga land är med egen bil, antingen hyrbil eller husbil. Testa en eller flera av de extremsporter som du finner längs med vägen, och kombinera det med mäktiga naturupplevelser.

Roadtrip i USA och Kanada

Nordamerika är en fantastisk destination för roadtrips du aldrig kommer att glömma. Tillsammans med dina vänner kan ni välja att hyra en husbil eller en bil för att komma ut på vägarna och uppleva allt som Nordamerika har att bjuda på.

Få hjälp med resan

Våra resespecialister hjälper gärna till med inspiration, goda råd och planering av en resa utifrån dina önskemål. Vi tror att personlig rådgivning och att dela erfarenheter är nyckeln till att hitta resan som passar dig perfekt.

Använd formuläret nedan eller ta kontakt med en av våra resespecialister direkt.

Vill du veta mer

Vill du veta mer om Roadtrip?

Skicka ett meddelande till oss så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Sending

Johanna Grahn

Resespecialist

johanna@statravel.se
Tlf. 0771 47 48 50

Rod Ferguson

Resespecialist

rod@statravel.se
Tlf. 0771 47 48 50

Andrew Gillard

Resespecialist

andrew@statravel.se
Tlf. 0771 47 48 50

Nyhetsbrev från STA Travel

Bli den första som får inspirerande restips och de bästa erbjudandena från hela världen.

close-link