Välj en sida

Unika upplevelseresor med National Geographic Journeys

National Geographic Journeys är
upplevelseresor som ger dig en unik
inblick i resmålets kultur och natur.

Resan inkluderar komfortabelt boende, leds av en kunnig
engelsktalande reseledare och passar de allra flesta.

 

Myanmar hade alltid stått på deras önskelista med drömresmål, men de visste inte riktigt hur de skulle få den upplevelse de önskade. Det här var utgångspunkten för Donna och Peter, ett kanadensiskt par i 50-årsåldern. De ville gärna uppleva landets genuina sida, kulturen och människorna, samtidigt som de ville bo bekvämt.

Med National Geographic Journeys fick de precis den här kombinationen. Upplevelseresorna visar en äkta sida av resmålet, utan att tumma på komforten och flexibiliteten.

Resorna inkluderar komfortabelt boende, flyg och privata transportmedel, som gör resan mer bekväm och effektiv. Och resornas flexibilitet ger en stor dos av frihet, med mycket tid på egen hand för att utforska det man önskar.

Cooking class i Myanmar. Foto: G Adventures
Cooking class i Myanmar. Foto: G Adventures
Templene i Bagan. Foto: G Adventures
Templen i Bagan. Foto: G Adventures

Dessutom inkluderar resorna många måltider, med en mix av bra restauranger, middag hos familjer i lokalbefolkningen och andra kulinariska äventyr som passar in i resplanen.

National Geographic Journeys arrangerar resor över hela världen. Genom att delta på resorna är man med och stöttar lokala projekt inom bevarande, forskning och utbildning. Resorna leds av en kunnig engelsktalande reseledare och innehåller upplevelser som är exklusiva för National Geographic Journeys, som övernattning i ett buddhistiskt kloster i Indien, kalligrafikurs i Marocko och familjemiddag i Zimbabwe.

STA Travel samarbetar med National Geographic Journeys, och nu kan även reslystna svenskar ta del av de här unika upplevelseresorna.

Resor med National Geographic Journeys

Är du redo att se världen ur en äventyrlig synvinkel?
Här är ett urval av resorna med National Geographic Journeys.

Hjärtat av Myanmar

Hjärtat av Myanmar

National Geographic upplevelseresa i Asien 12 dagar - från 24 700 kr Det här 12-dagarsäventyret tar dig till landet med de gyllene pagoderna.
läs mer
Utforska Australien och Nya Zeeland

Utforska Australien och Nya Zeeland

National Geographic upplevelseresa i Oceanien 22 dagar - från 70 900 kr Följ med och upplev storslagna Sydney, fashionabla Melbourne och mysiga Auckland – det här är resan med variation.
läs mer
Safari i Tanzania

Safari i Tanzania

National Geographic upplevelseresa i Afrika 7 dagar - från 29 700 kr Det är få upplevelser som kan mäta sig med att vara ”the Big 5” på spåren.
läs mer
Upplev Japans kontraster

Upplev Japans kontraster

National Geographic upplevelseresa i Asien 12 dagar - från 46 600 kr Det här är en fantastisk introduktion till ett land som hyllar sitt förflutna och omfamnar sin framtid.
läs mer
Wonders of Bhutan

Wonders of Bhutan

National Geographic upplevelseresa i Asien 10 dagar - från 32 900 kr Alla med ett intresse för buddhistisk kultur kommer att fascineras av det här 10-dagarsäventyret i Bhutan.
läs mer
Explore Costa Rica

Explore Costa Rica

National Geographic upplevelseresa i Centralamerika 14 dagar - från 18 900 kr Costa Rica är ett litet land, men det betyder inte att det råder brist på äventyr.
läs mer
Exotiska Sri Lanka

Exotiska Sri Lanka

National Geographic upplevelseresa i Asien 11 dagar - från 16 900 kr Sri Lanka bjuder på en härlig blandning av kulturskatter, naturupplevelser, ett spännande djurliv och vackra stränder.
läs mer
Safari i Kenya och Tanzania

Safari i Kenya och Tanzania

National Geographic upplevelseresa i Afrika 13 dagar - från 53 900 kr Det är få upplevelser som kan mäta sig med att vara ”the Big 5” på spåren.
läs mer
Mystiska Etiopien

Mystiska Etiopien

National Geographic upplevelseresa i Afrika 13 dagar - från 19 600 kr Kulturellt sett är Etiopien unikt och kan placeras någonstans mellan Afrika och Mellanöstern.
läs mer
Utforska Thailand

Utforska Thailand

National Geographic upplevelseresa i Asien 15 dagar - från 24 500 kr På den här 15-dagarsturen till Thailand kommer du att uppleva höjdpunkterna i det här fantastiska landet.
läs mer
Upplev färgrika Marocko

Upplev färgrika Marocko

National Geographic upplevelseresa i Afrika 15 dagar - från 21 900 kr Det här 15-dagarsäventyret tar dig genom de mest fantastiska kulturella höjdpunkterna som Marocko har att bjuda på.
läs mer
Fascinerande Namibia

Fascinerande Namibia

National Geographic upplevelseresa i Afrika 10 dagar - från 25 200 kr För kultur- och naturentusiaster som är ute efter en lite annorlunda upplevelse garanterar vi att Namibia är platsen att åka till.
läs mer
Södra Afrikas höjdpunkter

Södra Afrikas höjdpunkter

National Geographic upplevelseresa i Afrika 21 dagar - från 54 500 kr Den här resan tar dig till höjdpunkterna i Sydafrika, Zimbabwe och Botswana.
läs mer
Iconic Peru

Iconic Peru

National Geographic upplevelseresa i Sydamerika 14 dagar - från 25 900 kr Om du vill utmana dig själv genom att vandra Inkaleden eller leta efter exotiska djur i Amazonas, är den här 2-veckorsresan i Peru perfekt för dig.
läs mer
Utforska Indien och Nepal

Utforska Indien och Nepal

National Geographic upplevelseresa i Asien 17 dagar - från 27 700 kr Under 17 fantastiska dagar får du uppleva norra Indiens berömda Golden Triangle och lära känna hjärtat av den nepalesiska kulturen.
läs mer
Discover Patagonia

Discover Patagonia

National Geographic upplevelseresa i Sydamerika 14 dagar - från 39 800 kr Patagonien belönar sina besökare med en fantastisk kombination av massiva bergstoppar, välkomnande människor och fantastisk mat.
läs mer

Få hjälp med resan


Våra resespecialister hjälper gärna till med inspiration, goda råd och planering av en resa utifrån dina önskemål.
Vi tror att personlig rådgivning och att dela erfarenheter är nyckeln till att hitta resan som passar dig perfekt.

Använd formuläret nedan eller ta kontakt med en av våra resespecialister direkt.

Vill du veta mer

Vill du veta mer om National Geographic Journeys?

Skicka ett meddelande till oss så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Sending

Anna Dahl

Resespecialist
anna@statravel.no
Tfn: 0771 47 48 50

Synne Christensen

Resespecialist
synne@statravel.no
Tfn: 0771 47 48 50

Jenny Bjurenvall

Resespecialist
jenny@statravel.se
Tfn: 0771 47 48 50