Reseförsäkring

Gouda hovedlogo RGB SKöp din reseförsäkring när du beställer din resa hos oss. Vi samarbetar med Gouda Reseförsäkring för din trygghet.

Ungdomsreseförsäkring

STA Travel erbjuder i samarbete med Gouda en ungdomsreseförsäkring som ger dig säkerhet över alla gränser. Gouda koncentrerar sig uteslutande på reseförsäkringar och just den försäkring vi erbjuder dig är speciellt anpassad för dig som är ung och gillar att resa. Ungdomsreseförsäkringen ger dig trygghet på resan och effektiv assistans, var du än befinner dig i världen.

Med Goudas ungdomsreseförsäkring har du bl.a ett olycksfallsskydd som tillåter dig att vara aktiv på din semester. Du kan även välja om du vill ha täckning för ditt bagage och/eller en semestergaranti som ger dig ersättning om du blir sjuk eller inte kan genomföra de aktiviteter som du hade planerat.

Reseförsäkring

Är du inte ungdom men fortfarande nyfiken på äventyr runt om i världen? Gouda har även en vanlig reseförsäkring som täcker all viktiga delar av din resa. Reseförsäkringen anpassas efter dina behov beroende på var du ska resa, hur länge du ska vara borta och vad du ska göra under din resa.

Alarmcentral dygnet runt

På vår alarmcentral finns rutinerade servicekoordinatorer redo att hjälpa dig i varje akutsituation. Alarmcentralen har bland sina medarbetare kvalificerade läkare, specialister, sjuksköterskor och krismedarbetare. Hjälpen finns alltid bara på ett telefonsamtals avstånd.  Genom alarmcentralen får du hjälp när som helst på dygnet, var som helst i världen om olyckan skulle vara framme.

Ska du ut på äventyr?

Om du vill utöva äventyrliga sporter under resan - till exempel dykning, klättring, fallskärmshoppning och bungyjump, har Goudas Ungdomsreseförsäkring täckning för det.

OBS!

Detta är en kortfattad beskrivning av försäkringsprodukten. Det är alltid de fullständiga villkoren, nr 2000, som gäller vid skadereglering. Läs de kompletta villkoren på Goudas webbplats. De kompletta villkoren får du även tillsammans med försäkringsbrevet. 

Ring oss på 0771 47 48 50 eller maila oss, så hjälper vi dig med din reseförsäkring.