Asien

Asien kan vara allt du vill att det ska vara. Åk för att träffa människorna och uppleva den otroliga variationen av kultur och religion.

04182061small

Åk för naturen– de enorma bergen, den frodiga djungeln och det otroligt exotiska djurlivet. Åk för maten – curryrätterna, nudlarna, de lokala delikatesserna. Eller åk helt enkelt för att sola och koppla av.

Vad Asien än är för dig så är chanserna goda att vi kan visa dig det!

Ring oss på 0771 47 48 50, eller maila oss så hjälper vi dig med din resa.

Klimat i Asien

Nyfiken på hur medeltemperaturen och nederbörden är i Asien? Klicka på bilden för att se en större version.

Du kan också öppna klimat tabellen i PDF-format.

Thailand

TH_boat_beach_200x133

Landet har ett överflöd av öar och vackra stränder som Koh Samui, Phuket, Krabi, Ko Phi Phi, Koh Lanta og Koh Phangan. I norra Thailand kan du utforska den tropiska jungeln och städerna Chiang Mai och Chiang Rai.

Läs mer: Thailand

Kambodja

Cambodia_176x116

Från underverket Angkot Wat till de känsloframkallande Dödsfälten – ett besök i Kambodja är en upplevelse som förändrar ditt liv. Den här vänliga platsen kommer att lämna dig med ett leende och en längtan om att återvända.

Läs mer: Kambodja

Vietnam

VN_temple

Från magiska Ho Chi Minh till mysterierna kring minnen från Vietnamkriget som tunnelsystemet Cu Chi eller de vackra stränderna i Mui Ne finns en mångfald utan dess like i Vietnam.

Läs mer: Vietnam

Malaysia

Malaysia_huts

Exotisk, kristallklart vatten, urtidsdjungel, unikt djurliv och det mystiska Borneo. Upptäck en bländande mångfald under en resa till Malaysia!

Läs mer: Malaysia

Singapore

SG_city_scene_200x133

Med sin oemotståndliga mat, sitt frodiga tropiska klimat och fantastisk shopping är Singapore en perfekt plats för ett stopp under din resa.

Läs mer: Singapore

2016 asiaSe vår Asien katalog

PDF - 49 mb

Språk: Engelska

Klicka här eller på bildet för att öppna kataloget i PDF-format.

Högerklicka och välj "Spara som... / Save as..." för att ladda ner till din maskin.