Destinationer

Är du osäker på vart du vill åka? STA Travel är världens största resebyrå för studenter och ungdomar. Vi erbjuder resmål över hela världen. Vi fokuserar på jorden runt resor, backpacking och rundresor till de mest kända destinationer.

giza pyramids cairo egypt 64528648

Nedan är en liten smakbit på vad du kan uppleva på de olika kontinterna.

Ring oss på 0771 47 48 50, eller maila oss om du vill veta mer.

new zealand road 65046529Nya Zeeland

Rena och gröna Nya Zeeland – hemvist åt bungeejumping, hakadans, extremsporter, kiwifåglar, Sagan om Ringen, rugby,  fantastisk natur, massor av får och mycket trevliga och tillmötesgående invånare.

Läs mer: Nya Zeeland

great sunshineAustralien

Australien är ett av världens mest kontrastrika och fascinerande länder,  med torra öknar, frodiga regnskogar, spännade storstäder och en unik dykvärld.
Segla runt i Whitsundays eller surfa längs guldkusten.

Läs mer: Australien

tahiti hammock 112803967Stillahavet

Öde kritvita stränder, kristallblå laguner, vajande palmer och stråklädda bungalows - för många är detta drömmen om ett paradis. Öarna i Stillahavet är ett perfekt stopp på vägen mellan Australien/Nya Zeeland och USA. Här finns många små exotiska öar som är väl lämpade för ö-hoppning.

Läs mer: Stillahavet

02968179largeAsien

Asien kan vara allt du vill att det ska vara. Åk för att träffa människorna och uppleva den otroliga variationen av kultur och religion. Åk för naturen– de enorma bergen, den frodiga djungeln och det otroligt exotiska djurlivet. Åk för maten – curryrätterna, nudlarna, de lokala delikatesserna.

Läs mer: Asien

sxp usa mount rushmore1Nordamerika

Världens tredje största kontinent, här är allt stort. Stora avstånd, stora städer, stora bilar, stora pengar, stora måltider och inte minst stora kontraster. Nordamerika erbjuder varierade och storslagna upplevelser. Glöm inte att Mexico är ett land som du också bör besöka.

Läs mer: Nordamerika

zanzibar women with colorful clothes 86918383Afrika

Välkommen till Afrika, kontinenten med äventyr runt varje hörn. Ha kameran redo för plötsligt dyker ett lejon upp, eller en elefant står mitt i vägen. Natur och djurliv står i fokus, men Afrika erbjuder även lata dagar på vita stränder och pulserande nattliv i storstäderna.

Läs mer: Afrika

ph mexico architecture chichenitza pyramid 2Centralamerika

Det ser kanske litet ut på kartan, men Centralamerika är överaskande varierat. Vissa föredrar att uppleva landet på djupet, andra reser kort och tvärs. Utforska mayakulturen och ruinerna i Guatemala, uppleva naturen och den rika djurvärlden i Costa Rica.

Läs mer: Centralamerika

rio 325960 5973Sydamerika

Här kan du slappa på tropiska stränder , vandra i bergen, utforska regnskogen och dansa till rytmen av salsa och tango i storstäderna. Sydamerika är nog mest känt för Inkaimperiet, Amazonas regnskog och storstaden Rio de Janeiro, men det finns fler fantastiska städer att besöka.

Läs mer: Sydamerika