Äventyrsresor

Undgå de största turisfällorna och ta steget 'off the beaten track! ' Bekanta dig med andra kulturer och upplev något unikt som gör din resa oförglömlig.

rocktheboat exploreremoteislands

Tack vara vår globala styrka, samarbetar vi med de bästa leverantörerna och kan därför erbjuda en mängd olika äventyrsresor över hela världen. Nedan kommer ett smakprov. Men du hittar fler turer i våra broschyrer. 

Kontakta oss gärna på 0771 47 48 50 om du vill veta mer om våra äventyrsresor, eller skicka ett email till oss.

greatwall sunrise largeAsien

Asien är fullt av färg, fantastiska platser och upplevelser i alla möjliga varianter. Vandra på kinesiska muren, upplev solnedgången från Angkor Wat eller besök Taj Mahal. Med en erfaren guide tar du dig till bästa platserna och häftigaste upplevelserna.

Läs mer: Äventyrsresa i Asien

the desert elephants of northern namibia 19993801Afrika

Afrika är fantastiskt! Här finns äventyr runt varje hörn och du får minnen för livet. Åk på guidade turer i nationalparkerna och få chansen att se ”The Big 5” (lejon, leopard, buffel, elefant och noshörning) och campa ute på savannen.

Läs mer: Äventyrsresa i Afrika 

machu picchu 59667781Latinamerika

Latinamerika erbjuder allt från exotiska stränder och heta danser till historiska ruiner och urgammal historia. Du kan bl.a. vandra den berömda Inkaleden till Machu Picchu, uppleva det fantastiska djurlivet på Galapagos eller ta turen till Iguassufallen.

Läs mer: Äventyrsresa i Latinamerika

mount rushmore 172560 4862Nordamerika

Upplev det bästa av det mesta i USA och Kanada. Det räcker inte att enbart besöka storstäderna om man ska säga att man varit där. Lämna 'the beaten track' och få med de bästa ställena som är omöjliga att hitta på egen hand.

Läs mer: Äventyrsresa i Nordamerika

cook islands 282571451Oceanien

I Australien kan du uppleva ökenlandskap, tropisk regnskog och häftiga surfstäder. På Nya Zeeland kan du prova alla slags olika aktiviteter och utforska den vackra naturen. Och i Stillahavet ligger det en mängd små öar och väntar på dig.

Läs mer: Äventyrsresa i Oceanien