Välj en sida

Hyrbil

Fördelen med att ha en hyrbil istället för en husbil är att du slipper köra runt med ett stort och otympligt fordon. Det kan vara enklare att hitta parkering, men du måste själv leta reda på boende. Utanför de stora vägarna är det inte alltid lätt att hitta boende, men det är en spännande utmaning. 

Hyrbil är alternativet för dig som önskar att köra runt och uppleva allt i ett eget tempo och samtidigt veta att du kan lämna din bil efter en längre körtur. Om du väljer en enkel bil kan du istället spendera pengar på fint boende längs med vägen. Varför inte testa de legendariska motellen i USA eller små krypin på landsbygden i Australien?

Vänligen notera att de flesta biluthyrare i USA har en åldersgräns på 21 år och du måste betala extra för försäkring om du är under 25 år. STA Travel har med hjälp av sina goda samarbetspartners tagit bort ”young driver fee” på ett flertal bilar.

Se våra förslag på roadtrips.

Roadtrip i Australien

För många backpackers är en roadtrip genom Australien den ultimata resan. Genom att hyra en husbil får du boende och bil i ett och samma paket, vilket ger dig frihet att göra precis som du önskar.

Roadtrip på Nya Zeeland

Nya Zeeland har något för alla och det bästa sättet att uppleva detta avlånga land är med egen bil, antingen hyrbil eller husbil. Testa en eller flera av de extremsporter som du finner längs med vägen, och kombinera det med mäktiga naturupplevelser.

Roadtrip i USA och Kanada

Nordamerika är en fantastisk destination för roadtrips du aldrig kommer att glömma. Tillsammans med dina vänner kan ni välja att hyra en husbil eller en bil för att komma ut på vägarna och uppleva allt som Nordamerika har att bjuda på.

Få hjälp med resan

Våra resespecialister hjälper gärna till med inspiration, goda råd och planering av en resa utifrån dina önskemål. Vi tror att personlig rådgivning och att dela erfarenheter är nyckeln till att hitta resan som passar dig perfekt.

Använd formuläret nedan eller ta kontakt med en av våra resespecialister direkt.

Vill du veta mer

Vill du veta mer om Hyrbil?

Skicka ett meddelande till oss så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Sending

Johanna Grahn

Resespecialist

johanna@statravel.se
Tlf. 0771 47 48 50

Rod Ferguson

Resespecialist

rod@statravel.se
Tlf. 0771 47 48 50

Andrew Gillard

Resespecialist

andrew@statravel.se
Tlf. 0771 47 48 50

Nyhetsbrev från STA Travel

Bli den första som får inspirerande restips och de bästa erbjudandena från hela världen.

close-link