Välj en sida

Husbil

Det här är alternativet för dig som önskar att ha frihet att resa var och när du vill. Du kan antingen planera hela resan på förhand eller ta det som det kommer. Vem vill inte vakna upp på stranden, ta ett morgondopp och njuta av en frukost innan man packar ihop allt i husbilen och beger sig till nästa spännande destination?

Om du hittar en plats som du verkligen älskar, varför inte stanna en dag eller två? Det är viktigt att koppla av och njuta av resan. Ha gärna lite extra tid till att upptäcka alla pärlor som finns längs med vägen mellan storstäderna.

Se våra förslag till roadtrips 

Roadtrip i Australien

För många backpackers är en roadtrip genom Australien den ultimata resan. Genom att hyra en husbil får du boende och bil i ett och samma paket, vilket ger dig frihet att göra precis som du önskar.

Roadtrip på Nya Zeeland

Nya Zeeland har något för alla och det bästa sättet att uppleva detta avlånga land är med egen bil, antingen hyrbil eller husbil. Testa en eller flera av de extremsporter som du finner längs med vägen, och kombinera det med mäktiga naturupplevelser.

Roadtrip i USA och Kanada

Nordamerika är en fantastisk destination för roadtrips du aldrig kommer att glömma. Tillsammans med dina vänner kan ni välja att hyra en husbil eller en bil för att komma ut på vägarna och uppleva allt som Nordamerika har att bjuda på.

Få hjälp med resan

Våra resespecialister hjälper gärna till med inspiration, goda råd och planering av en resa utifrån dina önskemål. Vi tror att personlig rådgivning och att dela erfarenheter är nyckeln till att hitta resan som passar dig perfekt.

Använd formuläret nedan eller ta kontakt med en av våra resespecialister direkt.

Vill du veta mer

Vill du veta mer om Hyrbil och Husbil?

Skicka ett meddelande till oss så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Sending

Johanna Grahn

Resespecialist

johanna@statravel.se
Tlf. 0771 47 48 50

Rod Ferguson

Resespecialist

rod@statravel.se
Tlf. 0771 47 48 50

Andrew Gillard

Resespecialist

andrew@statravel.se
Tlf. 0771 47 48 50

Nyhetsbrev från STA Travel

Bli den första som får inspirerande restips och de bästa erbjudandena från hela världen.

close-link