Välj en sida

Gruppresor

Gruppresor

Drömmer du om att resa ut i världen på äventyr?

Res tillsammans med andra backpackers och ha någon att dela upplevelserna med. Oavsett om du saknar någon att resa tillsammans med, eller om ni är ett gäng som vill resa ihop, så är gruppresor ett häftigt sätt att se världen på.

Surfing, forsränning, segling, safari, bungyjump… Tänk dig att sitta runt lägerelden på kvällen, eller i baren och prata om dagens upplevelser. Man får vänner för livet genom att dela de där sekunderna innan man hoppar ut från ett flygplan eller från kanten av en klippa. Fulla av adrenalin kan vi lova att det inte är någon som klarar av att vara tyst den kvällen!

På gruppresor kommer ni också till områden som ligger utanför standardturist-rutterna. Vi använder oss av lokala guider som känner till den hemliga stigen upp till The Lost City, den bästa surfstranden som bara ligger runt nästa hörn, men långt bort nog för att barnfamiljerna inte går dit, var ni köper den bästa burgaren och många andra stora och små detaljer.

Strikkhopp på Nya Zeeland. Foto: Aj Hackett

Våra gruppresor

Vi har för tillfället ingen planerad svensk gruppresa, men vi har ett stort utbud av upplevelseresor där du träffar andra resande från hela världen.

Få hjälp med resan


Våra resespecialister hjälper gärna till med inspiration, goda råd och planering av en resa utifrån dina önskemål.
Vi tror att personlig rådgivning och att dela erfarenheter är nyckeln till att hitta resan som passar dig perfekt.

Kontakta oss