Välj en sida

Honduras

Destinationer

Honduras

Med höjdpunkter som Mayaruinerna i Copán, den orörda dykdestinationen Bay Islands och en majestätisk natur i mer än ett dussintal nationalparker, är Honduras en destination du inte bör missa.

Honduras har under en lång tid dragits med ett lite tilltufsat rykte, på grund av hög kriminalitet, hög mordfrekvens och inte minst för att landet är en viktig part för narkotikahandeln till USA. Ser du bort ifrån allt detta upptäcker du snart ett land som inte bör ställas i skuggan av de andra länderna på kontinenten.

Med höjdpunkter som Mayaruinerna i Copán, den orörda dykdestinationen Bay Island och den majestätiska naturen i mer än ett dussintal nationalparker, sätter landet standarden för det som garanterat kommer att bli en lyckad och inte minst spektakulär vistelse. I likhet med många av de andra länderna på kontinenten har även Honduras kustlinje till både Karibiska havet och Stilla havet, något som gör att solfyllda lata dagar kan njutas till fullo. Den här gömda pärlan bör besökas, och det ganska snart! Plötsligt har resten av världen också fått upp ögonen för detta land, och då har du det inte längre för dig själv…

Bilder

Mayaruinerna i Copán.

Copán.

”Chicken Bus” i Honduras.

Våra resor i Honduras

Nedan hittar du en blandning av våra resor där Honduras utgör antingen
hela eller delar av resan. Kontakta oss om du vill veta mer!

Quick Utila Ways

Quick Utila Ways

Busspass i Centralamerika
12 dagar – från 4 995 kr
Lockar ruiner och häftiga vulkaner? Då är det här busspasset något för dig.

läs mer
Best of Central America

Best of Central America

Upplevelseresa i Centralamerika
33 dagar – från 21 950 kr
Från antika ruiner till aktiva vulkaner – följ med på den här upplevelseresan för att upptäcka det spännande Centralamerika.

läs mer
Isla Caribe Ways

Isla Caribe Ways

Busspass i Centralamerika
39 dagar – från 18 500 kr
Ute efter en fartfylld semester? Testa det här busspasset som tar dig från Mexiko via Belize, Guatemala, Honduras, Nicaragua och Costa Rica till Panama.

läs mer
Volcano Trail

Volcano Trail

Upplevelseresa i Centralamerika
17 dagar – från 11 800 kr
Från ett kristallklart blått hav fullt av liv, till tropiska regnskogar och djungelmusik. Res genom Guatemala, Honduras, Nicaragua och Costa Rica tillsammans med andra backpackers.

läs mer

Få hjälp med resan


Våra resespecialister hjälper gärna till med inspiration, goda råd och planering av en resa utifrån dina önskemål.
Vi tror att personlig rådgivning och att dela erfarenheter är nyckeln till att hitta resan som passar dig perfekt.

Kontakta oss