Välj en sida

Ankomst- och avresepaket

Är du den som känner dig lite vilse när du kommer till en helt ny stad? Misströsta inte, med våra ankomstpaket kan du koppla av helt och hållet.

 

Även den mest resvana anser att det är klokt att ha de första nätterna bokade på förhand. För vem har inte irrat runt längs med gator för att hitta ett ställe att bo på mitt i natten eller försökt få tag i en taxi från flygplatsen som inte kostar skjortan?

 

Det kan även vara så att du bara har en eller två nätter i en stad, och inte vill planera något på egen hand – då är det här den perfekta lösningen. Ett ankomstpaket inkluderar vanligtvis boende för en eller två nätter, transfer från flygplatsen och frukost på hotellet. Vid vissa tillfällen är även utflykter inkluderade i priset.

 

Avresepaketet passar perfekt för dig som inte gillar att stressa när det är dags för hemfärd, som att till exempel boka taxi till flygplatsen i god tid. Här är allt ordnat för dig, med en sista natt på hotell och transfer till flygplatsen med god marginal till din flygavgång.

Våra ankomst- och avresepaket

Här är ett urval av våra ankomst- och avresepaket. Kontakta oss om du inte hittar den stad du ska resa till – vi kan hjälpa dig i de flesta städer.

Kuala Lumpur Stopover Package

Ankomstpaket
3 dagar – från 1.900 kr
Detta paket är det perfekta alternativet för dig som vill uppleva det bästa av Kuala Lumpur på kortast möjliga tid.

Singapore Welcome Package

Ankom Singapore, ett litet land på den Malaysiska halvön som kan skryta om att vara den renaste och med organiserade staden i Asien.

Moce Fiji Departure Pack

Går ditt flyg innan färjan har ankommit till fastlandet? Beställ detta avresepaket och njut av de sista solstrålarna innan flyget avgår.

Bula Fiji Welcome Pack

Ankommer du till Fiji senare på dagarn som gör att du inte hinner med färjan ut till öarna? Beställ detta välkomstpaket som gör ankomsten till Fiji mycket enklare.

Mojosurf välkomstpaket – Bali

Ankomstpaket
1 dag – från 900 kr
Ett trevligt sätt att ankomma till Bali på, där du får övernattning, samt aktiviteter planerade för dig första dagen.

Nyhetsbrev från STA Travel

Bli den första som får inspirerande restips och de bästa erbjudandena från hela världen.

close-link